top of page

Team Nordic Triathlon

Uppdaterat: 27 jan. 2021Sveriges nya triathlon-community, grundat av Ludwig Fleetwood, Karl-Johan Danielsson, Per Wangel och Robin Thuresson


Vi vill försöka förena alla triathleter där ute, triathlon är en individuell idrott och jäklar vad ensamt det kan vara stundtals. Till exempel en svintidig morgon i november när man är uppe och simmar innan jobbet, när man loggar in på Zwift en sen onsdagskväll efter man lagt barnen för att ta sig an ett lite för hårt cykelpass man inte alls är sugen på att göra eller när man dyker upp på sin första triathlontävling utan att känna någon.


Oavsett vart du bor eller vilken ambitionsnivå du har vill vi skapa ett nätverk för ALLA där kamratskap är den starkaste grundpelaren. Bli medlem nu och ta del av:


- Fina erbjudanden från våra partners

- Tips, tricks och hjälp av proffs och andra medlemmar

- Möjlighet att följa med på läger och meet-ups runt om i Sverige och utomlands

- Gemensamma träningspass virtuellt under årets mörkaste dagar

- Assistans på de stora svenska triathlontävlingarna

- Med mera


Vi är ingen klubb eller förening som du måste tävla för, vill finnas där ute som en extra koffeinkick för alla.


Vid sidan av communityt kommer Ludwig, Karl-Johan och Per representera teamet ute på den internationella scenen som proffs. Vi vill genom detta projekt även skapa en bättre möjlighet för oss att göra det vi blev placerade på denna jord att göra, plocka hem medaljer 😉TBDSponsorer:

Stort tack till alla våra samarbetspartners och sponsorer som gjort detta möjligt!!!150 visningar0 kommentarer

Comments


bottom of page